Teaser 1
Vind hier alle vacatures in de facilitaire sector op MBO, HBO en WO niveau!
Snel zoeken

Vacaturebankfacilitair.nl 10 jaar!

Vacaturebankfacilitair.nl bestaat 10 jaar!

 

In oktober 2019 is het precies 10 jaar geleden dat Vacaturebankfacilitair.nl is gelanceerd. Dit hoogtepunt willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Om deze reden zijn er gedurende de maanden oktober, november en december 2019 speciale actie tarieven.
 

Specifieke behoefte
Aangezien er geen specifieke vacaturebank was voor de facilitaire branche zijn wij Vacaturebankfacilitair.nl gestart in oktober 2009. Het was (en is nog steeds) de eerste vacaturebank die zich volledig richt op de facilitaire sector en fungeert als een onafhankelijk platform voor werkgevers en werkzoekenden in deze branche. De vacaturebank speelt hiermee in op de behoefte van veel bedrijven om rechtstreeks in contact te komen met kandidaten die over specifieke kennis en ervaring beschikken of affiniteit hebben met de facilitaire branche. 

 

Afgelopen 10 jaar hebben vele bedrijven uit zowel de dienstverlenende als non-profit organisaties de weg weten te vinden naar Vacaturebankfacilitair.nl en kandidaten geworven via dit platform. Tot de klantenkring behoren o.a.: Universiteiten, HBO- en MBO instellingen, (Academische) Ziekenhuizen, Zorginstellingen, Gemeenten en andere overheden, Veiligheidsregio’s, landelijke dienstverleners In catering, schoonmaak en beveiliging en diverse vacaturemarketingbureaus. De naamsbekendheid is enorm vergroot en Vacaturebankfacilitair.nl is landelijk bekend geworden.

 

Kandidaten
De kandidaten in de database hebben met name een facilitair gerichte opleiding op MBO-, HBO- of academisch niveau gevolgd zoals bijvoorbeeld de opleiding voor Facility Management, Hotelschool, NHTV of HEAO. 

 

Groot landelijk bereik

Voor werkgevers is de vacaturebankfacilitair.nl een middel gebleken om doelgericht te adverteren en met minimale inspanning een groot landelijk bereik te realiseren. Zo kunnen vacatures in alle specifieke segmenten van de branche en in alle functiecategorieën worden geplaatst: van commercieel tot management, P&O, facilitair en financieel-economisch. De vacatures op vacaturebankfacilitair.nl scoren hoog in de ranking van de zoekresultaten op internet (1epagina) en spreken direct de juiste doelgroep aan. Ook zijn de mogelijkheden voor employer branding uitgebreid. Met behulp van banners, specifieke bedrijfspagina’s en audiovisuele presentaties kunnen bedrijven hun werkgeversimago versterken.

 

Aanbieding 10 jarig bestaan

Het 10 jarige bestaan van vacaturebankfacilitair.nl gaat gepaard met aantrekkelijke aanbiedingen voor werkgevers. Deze actie is het gehele laatste kwartaal van 2019 geldig. Kijk voor meer informatie op: tarieven en abonnementen.

Vacaturebank Facilitair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close