Teaser 1
Vind hier alle vacatures in de facilitaire sector op MBO, HBO en WO niveau!
Snel zoeken

Disclaimer

Website

Het gebruik van de website en de elektronische nieuwsbrief (e-mail nieuwsbrief voor werkzoekenden en/of werkgevers) van de Vacaturebank Facilitair is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden en bepalingen. Met het gebruik van deze website en/of de e-mail nieuwsbrief aanvaardt u deze voorwaarden en bepalingen.

Vacaturebank Facilitair aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade voortkomende uit het gebruik van deze website, de e-mail nieuwsbrief of de inhoud daarvan. Wij garanderen niet het ononderbroken of foutloos functioneren van deze site of de e-mail nieuwsbrief.

De informatie, op deze website of in de e-mail nieuwsbrief, is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks zijn wij niet aansprakelijk voor onjuiste informatie of onvolkomenheden. Wij staan derhalve niet in voor de juistheid en/of volledigheid. Teksten van vacatures worden door onze opdrachtgevers geplaatst. Zij zijn derhalve zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de informatie. Voor zakelijke gebruikers van deze site gelden de Algemene Voorwaarden (te downloaden via de website).

Inhoud

Alle rechten van de teksten en het beeldmateriaal op deze website, behalve deze in door opdrachtgevers geplaatste vacatures, berusten bij de Vacaturebank Facilitair en haar partners. Rechten van teksten en beeldmateriaal in vacatures berusten bij de opdrachtgevers. Het is niet toegestaan tekst en beeldmateriaal van deze site te gebruiken voor andere doeleinden zonder toestemming van de Vacaturebank Facilitair, haar opdrachtgevers of haar partners.

Persoonsgegevens

Bij het aanmaken van een account of het aanvragen van informatie via deze website of e-mail nieuwsbrief, worden adres en/of persoonsgegevens gevraagd. Deze gegevens worden in een geautomatiseerd bestand vastgelegd om u over vacatures, producten en/of diensten te kunnen informeren van de Vacaturebank Facilitair. U hebt de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien en deze bij eventuele onjuistheden te corrigeren. Dit door in te loggen in uw persoonlijke account. Ter bescherming van uw privacy worden uw persoonsgegevens alleen gebruikt voor de verstrekking van relevante informatie of diensten van Vacaturebank Facilitair overeenkomstig de voorschriften van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Indien U niet langer ingeschreven wilt staan, kunt U dit aan ons kenbaar maken door via de optie uitschrijven in uw persoonlijk account op deze website. Afmelden van nieuwsbrieven kan via de link onderaan de nieuwsbrief, of door het uitvinken van deze optie in uw persoonlijk account.
Vacaturebank Facilitair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close