Snel zoeken

Vacature aanmelden

Om vacatures te plaatsen op vacaturebankfacilitair.nl kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden. Indien u echter al eens een vacature heeft geplaatst kunt u inloggen middels "Inloggen klant" in de bovenstaande blauwe menubalk. Na het registreren ontvangt u automatisch per mail de inloggegevens waarmee u gemakkelijk zelf vacature(s) kunt plaatsen.

Meer informatie over de tarieven van vacaturebankfacliltair.nl kunt u vinden op
www.vacaturebankfacilitair.nl/tarieven
Hiep Hiep Hoera!
Vacaturebankfacilitair.nl bestaat 10 jaar!
In oktober 2019 is het precies 10 jaar geleden dat Vacaturebankfacilitair.nl is gelanceerd. Dit hoogtepunt willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Om deze reden zijn er gedurende de maanden oktober, november en december 2019 speciale actie tarieven.

Specifieke behoefte
Aangezien er geen specifieke vacaturebank was voor de facilitaire branche zijn wij Vacaturebankfacilitair.nl gestart in oktober 2009. Het was (en is nog steeds) de eerste vacaturebank die zich volledig richt op de facilitaire sector en fungeert als een onafhankelijk platform voor werkgevers en werkzoekenden in deze branche. De vacaturebank speelt hiermee in op de behoefte van veel bedrijven om rechtstreeks in contact te komen met kandidaten die over specifieke kennis en ervaring beschikken of affiniteit hebben met de facilitaire branche.. Lees meer

Vacaturebank Facilitair gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close